Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Καστοριάς, ο οποίος μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο συνομήλικο ομοεθνή του


Κατασχέθηκαν τ o Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και -2- κινητά τηλέφωνα


Συνελήφθη χθες ( 30 - 05 -2022 ) το βράδυ σ ε περιοχή της Καστοριάς , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς , 36χρονος αλλοδαπός , για παράνομη μεταφορά 36χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς , Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 36χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα , έναν συνομήλικο ομοεθνή του , ο οποίος εισήλθε παράνομα στη χώρα .

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, - 2 - κινητά τηλέφωνα και - 2 - κάρτες sim .

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου , ενώ ο συλληφθεί ς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του , θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.


bordernews.gr